Zo kan kleding het zelfvertrouwen van je kind vergroten

Heeft jou kind weinig zelfvertrouwen? Dan wil je natuurlijk het zelfvertrouwen vergroten. Je wilt graag een kind dat lekker in z’n vel zit en weet dat ie er mag zijn.

Een van de manieren om het zelfvertrouwen te vergroten is zorgen dat je kind welgemeende complimenten krijgt. Een van de meest makkelijke manieren om een complimentje te krijgen is door mooie kleding te dragen.

Kleding ondersteunt je in wie je bent.

Als kleding goed bij je past dan ondersteunt het je. Het zit lekker en je voelt je mooi/prettig.! Dat gevoel wordt alleen maar groter als mensen in je omgeving er ook nog een compliment over maken. Dan ga je zelfs nog wat rechter op staan. Een compliment over kleding hoor je voornamelijk als de kleding bijzonder is, net dat beetje anders is dan de rest.

Combineren

Hoe je dat bijzondere kledingstuk dan combineert is natuurlijk van groot belang. Het hele plaatje moet kloppen. Als je een hele mooie rok hebt maar het shirt kleurt er echt niet bij dan val je nog niet positief op. En dat is juist wat je wel wil. Dat je kind complimenten krijgt en gezien wordt. Je wilt een kind dat in zichzelf geloofd.

Maak de outfit helemaal compleet.

Met een bijzonder item waar complimentjes over gemaakt worden ben je al een hele stap in de goede richting. Maar om ervoor te zorgen dat het compliment niet alleen over dat ene kledingstuk gaat maar over hoe je er helemaal uit ziet is het belangrijk om de outfit helemaal compleet te maken. Vooral voor meisjes kun je er veel kanten mee op. Een crunchie of haarband die helemaal bij de kleding past. Voor jongens denk je bijvoorbeeld aan een riem, pet of zonnebril.

Koop kwaliteit

De laatste tip die ik je mee wil geven is koop kleding van goede kwaliteit. Kleding van een mooie kwaliteit staat gewoon net iets beter. De pasvorm is net iets mooier en het blijft net iets langer mooi in de was. In aanschaf is het misschien iets duurder maar het draag plezier is dan ook groter. En mochten ze er uit gegroeid zijn voordat het versleten is kun je het altijd nog proberen te verkopen.


Ben je toe aan om die leuke bijzondere, compliment trekkende outfit van goede kwaliteit voor je kind te shoppen? Klik dan snel door naar de webshop.

zelfvertrouwen kind


Liefs Winanda

Eén gedachte over “Zo kan kleding het zelfvertrouwen van je kind vergroten

Hoe kan je kinderkleding met printjes nu het beste combineren? ⋆ B*unyk

Antwoord
8 november 2021 bij 12:21 pm

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *