Het gezicht achter B*unyk

Hi, wat leuk dat je meer wilt weten over mij.
Mijn naam is Winanda Postma-Banning, ben getrouwd met Wierd Postma en samen hebben wij 3 prachtige kinderen, 1 meisje en 2 jongens.

Nu denk je vast, oké leuk, maar waarom B*unyk?
Mode heeft mij altijd al geïnteresseerd, als tiener was ik veel met kleding bezig. Na een carrière op andere vlakken geprobeerd te hebben werd ik moeder, full-time moeder. En begon ik kleding voor mijn kinderen te maken. De kleding in de winkels vond ik wel leuk, maar mijn kinderen zijn uniek, dus wilde ik graag ook unieke kleding voor ze. Hier kreeg ik vaak complimenten over. Na 5 jaar alleen maar voor mijn kinderen gezorgd te hebben wilde ik graag iets voor mij alleen.
Waarbij ik toen besloten heb om van mijn hobby mijn beroep te maken.

Na de start van m’n webshop, en de eerste verkopen en bestellingen te hebben, bleek al snel dat ik weer zwanger was en ons huis toch echt te klein was. Na een slopende tijd van bezichtigingen hebben wij ons droomhuis gevonden.
Waar ik zelfs de mogelijkheid had om niet alleen maar een webshop te hebben maar ook een echt winkeltje/atelier. En dit alles in 2 jaar tijd.

Dat is in vogelvlucht het verhaal achter deze shop.
Ik zou het leuk vinden als je net zo enthousiast bent over de kleding in de shop als dat ik dat ben. En dat ik je snel blij mag maken met een kledingcadeautje.

Veel plezier op m’n site, en kom ook gerust een keer in het echt shoppen als je in de buurt bent.

-X- Winanda

Ik was te zien bij omrop fryslan, nieuwsgierig?? kijk dan snel!