Weer naar school

Yes, onze kinderen mogen weer naar school. Na 7 weken thuis gezeten te hebben, waarvan 5 weken thuis onderwijs. Mogen ze nu eindelijk weer gedeeltelijk naar school. Iets waar ze hier echt wel naar uit kijken. Dat verdient toch wel even extra aandacht. back to school, weer naar school

Normaal na de zomervakantie gaan de kinderen in mooie nieuwe herfstkleding naar school. Heel veel wordt nieuw aangeschaft. Maar wat doe je nu? Het is niet dat er een nieuw schooljaar start, en de hele crisis is nog niet voorbij. Laat staan hoe het straks allemaal moet met de economie. Maar toch groeien de kinderen gewoon door. Dus wat is nu handig om aan te schaffen.

Hoeveel kleding heeft mijn kind nodig.


De hoeveelheid kleding die een kind nodig heeft is volgens mij per kind verschillend en ook onderheven aan hoe vaak je wast. Wij met 3 kinderen moeten wel iedere dag wassen. Maar ik kan me zo voorstellen als je een alleenstaande ouder bent met 1 kind dat iedere dag wassen niet nodig is.


Wat natuurlijk ook meetelt is wat je kind graag doet. Heb je een kind dat het heerlijk vind om lekker een puzzel of een tekening te maken zal de kleding minder vies worden dan als dat je kind de hele dag buiten ravot en zelfs in z’n spel een sliding over het natte gras maakt of in boom klimt. Dan moet er toch net iets vaker omgekleed worden.

Om niet in dit blog een compleet blog te schrijven over de hoeveelheid zeg ik voor nu met 10 setjes heb je een leuke garderobe bij elkaar. (Hoewel mijn kinderen echt veel meer hebben)

🙈

Nu we de hoeveelheid ongeveer weten gaan we kijken wat handig is.

Meisjes garderobe


Bij meisjes kan het zoveel kanten op maar wat ik nu handig vind is jurkjes en rokjes. Waarom? Een jurkje of rokje kan in het warme zomerweer gewoon lekker zo gedragen worden, maar voor nu doe je er een legging onder en de outfit is compleet. Gereed voor school en de zomervakantie dus 2 vliegen in 1 klap.meisjes garderobe


Jongens garderobe


Voor jongens is de oplossing iets minder snel. De meeste jongens willen geen jurk met een legging aan.


Omdat er veel jongens zijn die de knieën uit de broeken vallen, zou ik zeggen zo snel mogelijk een korte broek aan. Aan de benen pakken ze geen kou. Houdt jouw zoon daar niet van, als het nog wat fris is buiten? Schaf dan een mooie lange broek aan en knip voor de warme zomerdagen de broeken die kapot zijn bij de knieën af. Op die manier kun je kosten besparen en hoef je alleen nog maar een paar mooie t-shirts aan te schaffen.weer naar school


Hoewel ik zelf echt fan ben van de zachte korte broeken van blue seven. Lekkere vrolijke kleuren en prints. Dat mag toch ook wel in zomer. (Wil je ze graag proberen dan is nu je kans,ook deze zijn tot 10 mei 2020 in de aanbieding)

Verder zou ik zeggen als je twijfelt tussen 2 maten neem dan altijd de grotere maat. Kinderen groeien toch door en op die manier kunnen ze de kleding langer aan.


Liefs Winanda

Oja voor alle kinderen veel plezier weer op school.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *