Waarom je juist in de zomer opvallende kinderkleding wilt hebben!

Wat?? Opvallende zomer kinderkleding, waarom zou je ze nu in de zomer zo laten opvallen? Ik neem je mee naar een situatie op de camping.

Zie je het al voor je, je bent lekker op vakantie met het hele gezien. Staat lekker op de camping en je kan even lekker zitten met je voeten omhoog en een drankje in hand. Je kinderen zijn in het speeltuintje op het veld aan het spelen, samen met de andere kinderen van het veldje.


Heerlijk die vakantie!!


Na een korte tijd werp je even een blik op de speeltuin, ojee waar zijn die van jou?


O daar! Hoe fijn is het dat je kinderen kleding aan hebben die lekker opvalt, net wat anders is dan de rest, zodat je in 1 blik ziet waar jouw kinderen zijn en of het goed gaat met ze. Je kan gewoon blijven zitten en ze op een afstandje makkelijk in gaten houden. Ideaal. Gaan ze toch verder op ontdekkingstocht zie je het gelijk dat het die van jou is en zo hoef je dus aan de rand van de zandbak te gaan zitten maar kan je lekker bij je tent blijven zitten. Tot het moment dat ze je natuurlijk ergens voor nodig hebben of toch te ver op ontdekkingstocht zijn gegaan.

Welke kleuren vallen dan goed op?

Neon kleuren

Wanneer je kind zich tussen andere kinderen bevind, is het natuurlijk altijd moeilijk te zeggen van te voren welke kleur het beste opvalt. Dit hangt namelijk ook af van wat de rest aan heeft. Toch is zo dat bepaalde kleuren beter opvallen dan andere. Kleuren die altijd goed opvallen zijn de neon kleuren. Daarom hebben de veiligheidsvestje ook altijd een felle neon kleur.

Kleuren combineren

Vind je die neon kleuren nou net niets, of houdt je kind er gewoon niet van. Kun je natuurlijk ook kiezen voor andere opvallende kleuren en dan lekker in de combinatie.
Zoals bij deze 3 kleurige swirl rokken. 3 kleuren die leuk bij elkaar staan en lekker opvallend omdat niet veel meisjes zo´n rokje hebben.

Wit

Ook doet wit het vaak goed, omdat veel ouders niet voor wit durven te kiezen omdat het zo besmettelijk is. Het voordeel van wel wit gebruiken is niet alleen dat je dat witte shirtje snel ziet tussen alle donkere kleuren maar ook dat het minder warm is voor je kind dan bijvoorbeeld donker blauw.

Dus ga deze zomer voor opvallende kinderkleding?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *