Waarom een goed rompertje onmisbaar is

Een goed rompertje is onmisbaar in de kast van je baby. Maar waarom is een goede romper zo belangrijk?

 

Een rompertje houd je baby warm

Een rompertje zit over het hele lijfje van je baby, en zorgt er dus voor dat je baby warm blijft. Vergelijk het maar met een hemd en onderbroek. Maar omdat baby veel liggen en opgetild moeten worden zou met een hemd en onderbroek al snel de rug bloot komen wat dan dus weer koud is. 

Door de drukknoopjes aan de onderkant blijft de romper met alle bewegingen mooi op z’n plek zitten, en dus houdt je, je kleintje warm en bedekt. 

 

Een rompertje houdt de luier op zn plaats.

Doordat je baby of dreumes nog niet zindelijk is hebben ze wel een luier nodig. Niets is zo vervelend als de luier niet goed zit want dan is alles vies en nat als je kleintje heeft moeten plassen. Een romper in de juiste maat en goede pasvorm  zorgt ervoor dat de luier beter op z’n plaats blijft zitten.

Het belang van een goede pasvorm

Een goede pasvorm is natuurlijk altijd belangrijk, maar bij een rompertje is het wel heel belangrijk. Waarom?? Als de pasvorm niet goed is of de romper is te klein. Dan heb je veel meer kans op een lekkende luier. En niets is zo vervelend dan je kindje wel 3 of 4 keer helemaal moeten omkleden. 

Warm weer? een romper is voldoende

Is het een hele lekkere warme dag, of eigenlijk zo warm dat het bijna niet uit te houden is. Dan heeft je kleintje niets anders aan kleding nodig dan een rompertje. Want zeker met warm weer moet je er toch niet aan denken dat de luier niet goed is blijven zitten en alles vies is. 

Hoe fijn is het dan als de romper mooi zit en een leuke uitstraling heeft. Niets is zo fijn als je foto’s terug kijkt en je vindt dat je kinderen er leuk uitzien. Dus zeker voor de zomer raad ik je aan om te investeren in rompertjes die niet alleen een mooie pasvorm hebben, maar ook nog eens te leuk zijn om naar te kijken. 

Rompertjes om gezien te worden. 

rompertje abc dieren
rompertje vogels
rompertje sterren
elfjes romper
romper

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *