Voorjaarscollectie meisjes 2022

De voorjaarscollectie voor meisjes van het jaar 2022, sinds begin van de deze maand staat hij online.

Een collectie met veel paarse tinten, roze en eenhoorns. Omdat ik ervan overtuigd dat veel meisjes dit veel mooier vinden dan beige en grijs. Hoewel veel van mijn conculega´s wel in de zachtere en natuurlijke tinten zitten. Ga ik voor een tintje vrolijkheid en magie.

mix en match

Kies zelf welke combinatie je het leukste vind! Doordat alle kleuren uit het zelfde kleurenpallet komen kun je alle items onderling met elkaar combineren.

Het voordeel van deze collectie is dat je hem ook heel goed kunt combineren met de verschillende basiskleuren welke nu zeer modern zijn. Zoals grijs maar ook met mooie blauw tinten. Zo stel je makkelijk een leuke en unieke garderobe samen waar je dochter het hele voorjaar en zomer plezier van kan hebben. Wil je weten hoeveel items je ongeveer nodig hebt voor een complete garderobe kijk dan bij mijn vorige blog Hoeveel kleding heeft mijn kind nodig?

De nieuwe voorjaarscollectie meisjes 2022

Wat zou jouw dochter het leukste vinden? Bestel je in februari ’22 nog van de nieuwe collectie dan krijg je er bijpassende haarspeeltjes cadeau.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *