Roze kinderkleding in de winter!

In de winter zijn vaak de donkere kleuren in de overhand, op deze pagina kun je inspiratie opdoen om de roze kinderkleding ook in de winter in de kast van je dochter te hebben. Heel fijn als je dochter weigert om iets aan te trekken zonder roze.

handgemaakte babykleding

Baby meisjes in het roze! Veel moeders houden ervan om hun dochter lekker in het roze te kleden. En waarom ook niet als ze zo klein zijn mag het nog lekker ‘over the top’ roze.

handgemaakte eenhoorntrui

Maar ook als je dochter wat groter wordt is roze vaak nog een van de favoriete kleuren, ook al is het winter in de kleding moet nog steeds roze zitten.

meidenkleding

Herfst, winter, lente of zomer het maakt voor de meeste meisjes niet uit. Roze is de kleur. En dus ook moet hun kleding roze. Maar hoe doe je dat nu in de herfst en wintermaanden?


Wanneer het weer kouder en grijzer wordt zie je dit ook gelijk terug in de kleding. De kleding wordt gelijk wat somberder. En als moeder van een echte roze meisje meisje heb je dan toch echt wel een uitdaging.


Hieronder een aantal tips voor roze in de winter:

  • Combineer het roze met een donkere kleur die meer past bij het winterseizoen, kleuren die daar geschikt voor zijn: donkerblauw, zwart, donkergrijs, kakigroen
  • Laat het roze als accent terug komen. Zeker als je het combineert met een dier of afbeelding die ze helemaal geweldig vinden is alleen het roze accent vaak voldoende.
  • Kies juist voor 1 roze statement. Wat je ook kan doen is juist voor een roze statement kiezen. 1 opvallend roze item wat je dan weer combineert met donkerdere kleuren.
  • Voor iedereen die denkt. Leuk en aardig maar mijn dochter gaat echt niet in het donkerblauw of zwart. Wat je er ook voor accent of afbeelding op zet. Dat gaat ze echt niet aan willen. Combineer het lekker met lichtere kleuren die ze wel mooi vindt. Voor je het weet is ze groot en wil ze geen roze meer aan.

Kortom ook in de winter kan je prima roze kinderkleding kopen.