Ontwerp je eigen duurzame kinderkleding

Wil jij graag unieke kinderkleding? Kleding waar niet iedereen in loopt en wel helemaal bij je kind past. Zoek niet langer en ontwerp je eigen kinderkleding.

Kies het model wat je leuk vind en kies zelf in welke kleuren en/of afbeeldingen je graag zou willen. Bestel het vervolgens in de maat die je nodig hebt en de kleding wordt binnen 14 dagen voor je gemaakt en verzonden.

Duurzame kinderkleding was nog nooit zo leuk

Doordat de kleding pas geproduceerd wordt na bestelling, is deze kleding naast super uniek ook nog eens duurzaam. Je helpt namelijk niet mee aan de mega overproductie van de kledingbranche en voorkomt dat nieuwe kleding gedumpt of verbrand wordt. En het is ook nog eens super leuk omdat je het zelf uit ontworpen.

Unieke kinderkleding, is kleding die niet in de massa wordt geproduceerd

Heel veel merkjes met handgemaakte kinderkleding noemen hun kleding uniek. En dat is het ook wel redelijk want het wordt niet over de hele wereld verkocht en hun liefde en zaligheid ligt erin. Maar kun je het nog echt uniek noemen wanneer er 10 van dezelfde broekjes liggen? Of wanneer ze het heel goed doen het zelfs in kleine concept stores ligt. Stiekem is het dan toch al een beetje productie kleding geworden. Wil je echt iets unieks, laat dan iets maken wat je zelf hebt samengesteld.

Ontwerp je eigen kinderkleding

Heb je nu een heel eigen idee in je hoofd maar je kan het zelf niet maken? Neem dan contact met me op. Dan bespreken we samen wat er mogelijk is om je eigen idee werkelijkheid te laten worden.