Meisjeskleding met panterprint

flared legging panterprint

Stoere meisjeskleding met panterprint

Ook meisjes houden van stoere kleding. En wat is er nou leuker dan dat combineren met super mooie dieren, de panter. De panter is echt een dier wat tot de verbeelding spreekt van vele kinderen en als stoer aangemerkt wordt. De panterprint zien we dan ook vaak terug komen in het mode beeld. Wat maakt deze collectie dan net anders dan de andere panterprint collecties? Bij deze collectie zien we niet alleen de print van de panter maar ook de panter zelf.

shirt pantermouwen, panterrokje, meisjeskleding panter

De verschillende meisjeskleding panterprint

panterrok

Mooi recht modelletje. een echte klassieker. Super leuk door z’n panterprint opgebouwd uit allemaal panters. 
Lekker stoer en eigenwijs. Heerlijk voor de zomer met blote benen, is het nu geen blote benen weer combineer hem dan met een zwarte legging en de stoere eigenwijze look is compleet. 

flared legging

Mooie flared legging met panters. De flared legging is terug van weggeweest, net zo als de dierenprints. Waarom zouden we deze 2 dan niet combineren, maar natuurlijk wel even net dat beetje anders dan bij de rest. Op deze flared legging heb je niet alleen de print van de panter maar ook de panters zelf. Hoe leuk is dat! 
De band is gemaakt van zwart elastiek, lekker makkelijk en snel aan te trekken dus. 

shirt met pantermouwen

Shirt met panter mouwen. Het is een aansluitend model shirt en heeft raglan mouwen. ( mouwen die starten bij de halslijn) 
De zwarte kleur komt overeen met de zwarte vlekken van de panters op de mouwen en de hals afwerking. Niet te opvallend maar toch net een beetje meer dan maar een gewoon zwart shirt. 

Wat vind jij van de mini collectie: meisjeskleding met panterprint?