Het gezicht achter B*unyk

Hi, wat leuk dat je meer wilt weten over mij.
Mijn naam is Winanda Postma-Banning, ben getrouwd met Wierd Postma en samen hebben wij 3 prachtige kinderen, 1 meisje en 2 jongens.

Nu denk je vast maar waarom B*unyk?

Ik had vroeger vaak het gevoel dat mensen mij niet zagen staan. Ik was er wel, maar viel niet op. Als iemand mij al zag, zagen ze niet echt mij, maar zagen ze het zusjes van…

Omdat dit geen fijn gevoel is wil ik iets doen voor deze groep kinderen, die hier ook last van hebben. Ik wil zorgen dat ze gezien worden en kunnen stralen.

Vanuit dit gevoel is B*unyk ontstaan. Ik heb mezelf altijd onderscheiden door kleding te dragen die net een beetje anders is dan de rest. Net dat ene printje of dat andere modelletje. Hierdoor ben ik ook begonnen met zelf kleding maken.

Sinds ik moeder ben maak ik veel van de kleding voor mijn kinderen zelf, en heb al vele complimenten mogen ontvangen. Maar het aller fijnste is toch wel mijn kinderen zien stralen in hun nieuwe kleding die ze zelf helemaal mooi vinden.

Dit gun ik jou ook, je kinderen zien stralen en zorgen dat ze positief opvallen. Door zoiets simpels als als net even andere kleding.

bijzondere handgemaakte kinderkleding

Dat is in vogelvlucht het verhaal achter deze shop.
Ik zou het leuk vinden als je net zo enthousiast bent over de kleding in de shop als dat ik dat ben. En dat ik je snel blij mag maken met een kledingcadeautje.

Veel plezier op m’n site, en kom ook gerust een keer in het echt shoppen als je in de buurt bent.

-X- Winanda

Ik was te zien bij omrop fryslan, nieuwsgierig?? kijk dan snel!