Kinderkleding voorjaar/zomer 2021

Yes!!! Hier is ie dan de collectie kinderkleding voorjaar/zomer 2021 van B*unyk. Met veel liefde en toewijding heb ik aan deze collectie gewerkt. Maar nog lang niet al mijn ideeën heb ik kunnen uitvoeren. Daarom zal er in de loop van het seizoen nog zeker meer bij komen.

kinderkleding voorjaar zomer 2021

Baby meisjes

Baby jongens

Meisjes vanaf maat 92

Jongens vanaf maat 92

In deze collectie zitten verschillende trendkleuren verwerkt, zoals violetpaars voor de meisjes en natuurlijk okergeel welke al tijden niet meer weg te denken is uit onze kleding. Voor de jongens heb ik ook fluor (fel) groen toegevoegd een lekkere opvallende kleur waar je in gezien mag worden dit seizoen. Verder heb ik gekozen om niet met zwart maar met donkerblauw te werken. Donkerblauw is het nieuwe zwart voor dit seizoen en misschien ook nog wel voor de seizoenen hierna.

Zoals ik bovenaan al schreef heb ik nog lang niet al mijn ideeën uitgewerkt. Sla deze pagina dus vooral op in je favorieten en kom vooral regelmatig een kijkje nemen om nog meer van deze unieke items te shoppen. Super leuk om je regelmatig te laten verrassen, en je kind te verwennen.

Ook al is het handgemaakt en dus de juiste maat altijd te bestellen. De voorraad is wel beperkt, is een stof op dan zijn de artikelen in die stof ook niet meer na te bestellen. Dus vind je iets echt leuk wacht dan niet te lang en bestel gewoon in de juiste maat voordat deze stof er niet meer is.

Wat is jouw favoriete item uit deze kinderkleding voorjaar/zomer 2021 collectie?