Kerst kinderkleding

Unieke kerst kinderkleding

Kerstmis is altijd een heerlijk gezellig feest. Een feest met gezellig samen zijn en heerlijk eten. Mooie versierde bomen en huiskamers. En natuurlijk mooie kerstkleding.

Niet alleen voor jezelf maar ook zeker als kind is het natuurlijk heerlijk om je dan extra mooi te voelen. In een mooie jurk of leuk overhemd. Dan hoor je er echt helemaal bij.

En als ouder is het natuurlijk super leuk wanneer jouw kind echt de show steelt in de mooie unieke kerst kinderkleding.

Meisjes kerstjurken

Lange kinderkerstjurk

Speciaal voor de meisjes heb ik een super leuke kerstjurk ontworpen. Een jurk met een aansluitend lijfje en een rok die aan de achterkant langer hangt dan aan de voorkant. Dit geeft een leuk en bijzonder effect. Zo mooi als een bruid zich voelt in haar bruidsjurk, zo mooi kan jouw dochter zich voelen in deze jurk.

Aansluitende kinderkerstjurk

Wanneer je nu minder van de lange rok houdt voor jouw kind heb ik ook nog het rechte aansluitende model gemaakt. Deze valt mooi boven de knie en de kerststof valt er extra goed in op. In deze leuke jurk is het voor je kind zelfs prima te doen om lekker nog even buiten te spelen. En ook na de feestdagen is deze meisjes kerstjurk super goed te dragen.

Kinderfeestjurk

Misschien denk je nu wel, maar alles wordt duurder dus ik wil geen echte mega kerstkleding voor m’n kind. Ik wil iets feestelijks wat ook gewoon zo gedragen kan worden. Deze mooie blauwe kinderfeestjurk geeft wel dat mooie effect maar is ook super gewoon zo te dragen. Geen kerst afbeeldingen en toch feestelijk.

Welke kies jij?