De zeemeermin collectie

zeemeermin kinderkleding

De zeemeermin collectie – mijn leven als zeemeermin

Een heerlijke zomerse zeemeermin collectie voor jonge meisjes. Deze collectie is echt gemaakt voor peuters en kleuters.

Zeemeerminnen zijn zulke mooie, bijzondere en magische wezens! Heel veel meisjes zijn er dol op. Met deze collectie wordt ingespeeld op de wensen van zowel het kind als de ouders.

rokje en zeemeerminshirt

Door de vormen en kleuren wordt ingespeeld op de fantasie van je kind. Een rok, strak en daarna toch wijd geeft je kind het idee van een zeemeerminnenstaart.

De gekruiste bandjes van het zomerhemdje zorgen voor het gevoel van een mooie zeemeerminnen top maar dan zonder dat ze in een blote buik rondlopen. Maar gewoon super leuk om iedere dag te kunnen dragen.

De broekrok geeft je kleuter het idee dat ze een rokje aan heeft, maar dan wel met alle voordelen van een broek. Zoals de broekzakken, voor als je bijvoorbeeld mooie schelpjes vind op het strand.

Voor als je kindje net zindelijk aan het worden is, is de broekrok makkelijk aan en uit te trekken. Door het elastiek in in de band trek je hem snel naar beneden wanneer ze naar de pot of wc moeten. En mocht je toch net te laat te zijn? Door de dunne stof (t-shirt dikte) is het ook snel weer droog.

achterkant zeemeermin jurk

Ook aan de jurkjes fans is gedacht. Een jurk met zeemeerminnen en een roze rok. Met deze roze “zeemeerminnen staart” straalt je dochter echt zeemeermin uit. En het staat zo leuk speels door de schuine lijn van het lijfje.

Alle producten uit de collectie

Welk item is jou favoriet? Leg hem snel in je mandje voordat hij uitverkocht is.

Liefs, Winanda

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *