B*unyk neemt een nieuwe weg

Dit blog is meer een aankondiging. B*unyk neemt een nieuwe weg.

De afgelopen weken ben ik al druk bezig geweest met de nieuwe wintercollectie. Ja je leest het goed, de nieuwe wintercollectie 20/21, want in tegenstelling van de afgelopen 2,5 jaar komt er dit jaar geen nieuwe collectie meer van blue seven. Maar richt ik me volledig op m’n eigen handgemaakte kinderkleding. De echte B*unyk.

B*unyk

Het wordt een kledinglijn met bijzondere handgemaakte kleding voor eerlijke prijzen voor iedereen. Hiermee bedoel ik niet kleding die alleen te dragen is tijdens speciale gelegenheden, nee hiermee bedoel ik kleding die leuk is voor de normale dingen in het leven zoals naar school gaan. En dan ook nog eens voor prijzen die ik er zelf ook aan uit zou geven. De collectie gaat bestaan uit verschillende maat classes voor baby(50 t/m 86), voor peuter/kleuters (92 t/m 128) en schoolkinderen(134 t/m 164). Eigenlijk zoals jullie het nu ook al op de site terug vinden. b*unyk

Ik vind het heel spannend en hoop dat de collectie in de smaak valt bij jullie en jullie kinderen.

Nog niet af

De collectie is nog niet af en de komende tijd zal ik hier nog veel aandacht aan besteden. Hierdoor zullen er in de winkel en webshop minder handgemaakte items te vinden dan jullie van me gewend zijn. Maar helaas kan ook ik maar 1 ding tegelijkertijd.

Zo heeft de coronacrisis toch een positief puntje voor me. Doordat alle markten helaas niet door gaan heb ik nu tijd om eindelijk mijn echte droom achterna te gaan. En een complete eigen collectie neer te zetten voor kinderen vanaf maat 50 tot 164.

Wil je graag als een van de eerste de collectie zien en zelfs als pre-order bestellen? Vul dan onderstaand formulier in.

[contact-form-7 id=”3707″ title=”B*unyk maillijst”]

Liefs Winanda.

( wil je weten waarom je voor handgemaakte kleding zou kiezen? Lees dan dit blog

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *