Home

Bijzondere handgemaakte kinderkleding

kinderkleding

Wat vind je hier:

*handgemaakte kinderkleding, voor baby’s, jongens en meisjes
*maten 56 tot 164
*eerlijke, betaalbare prijzen
*net een beetje anders dan de rest
*gratis verzending bij besteding van €50,-
*geen massaproductie
*naar wens of maat te laten maken

Categorieën

De nieuwste producten

Leuke handgemaakte kinderkleding

Vind jij het ook niet leuk als alle vrienden van je kind in dezelfde kinderkleding lopen? Je wilt graag dat iedereen gelijk kan zien dat jouw kind uniek is, een eigen persoonlijkheid heeft.

Maar hoe doe je dat dan? Je wilt graag dat jou kind bijzondere unieke kinderkleding heeft dat helemaal bij hem/haar past. Waarvan andere ouders zeggen “Dat is leuk” en “Waar heb je dat gekocht” in plaats van “leuk he die kleding bij ……… (grote algemeen bekende keten)

De kinderkleding van B*unyk (be unique) is gewoon net een beetje anders, net een andere modelletje, net een ander printje of kleurtje. Bij het uitzoeken van de stoffen wordt er rekening mee gehouden dat het aanpreekt bij de belevingswereld van je kind, en dat het niet bij een vluchtige trend hoort maar voor langere tijd leuk blijft.

Omdat het gaat om kleding voor kinderen vind ik het heel belangrijk dat het lekker zit en geschikt is om mee te spelen. Je kind moet zich helemaal prettig voelen in de kleding, is gelijk goed voor het zelfvertrouwen.

.


Betaalbare kinderkleding

Omdat ik heel begrijp dat ook jij je geld maar 1 keer kan uitgeven, en er wel hard voor moet werken, vind ik het heel belangrijk dat de kleding betaalbaar blijft. Zodat er zoveel mogelijk kinderen deze leuke en bijzondere kinderkleding kunnen dragen. Hoe ik dat doe? Eigenlijk is dat heel simpel. Doordat jullie de kleding rechtstreeks bij de mij, de maker van de kleding, kopen, zitten er geen extra personen tussen die ook geld hieraan willen verdienen.

blog

Lees hier ons blog, met de leukste trends, tips en een soms ook een kijkje achter de schermen.