Bijzondere kinderkleding

Nieuwste producten Ben je opzoek naar leuke unieke babykleding? De babykleding van b*unyk wordt met veel zorg en liefde gemaakt in eigen atelier. Hierbij staat draagcomfort en gebruikersgemak voorop. Nieuwsgierig naar de collectie, klik dan hier om naar de collectie te gaan. 

Meisjeskleding, er is zoveel leuks van. De meisjeskleding bij b*unyk is zo bijzonder omdat hierbij draag en speelcomfort voorop staan. Het is toch zonde als de kleding in de kast blijft hangen. Bekijk hier de hele collectie meisjeskleding en vind de fijnste stoere tot zwierige meisjeskleding .

Leuke en uniek jongenskleding. Het is niet altijd makkelijk te vinden. Bij B*unyk maken we de jongenskleding zo dat de jongens er ook goed mee kunnen spelen. Boys wil be boys en moeten wel lekker stoer kunnen doen zonder dat hun kleding gelijk kapot gaat. Bij het ontwerpen van de kleding wordt hier rekening mee gehouden. Benieuwd naar de collectie? klik dan hier

Unieke handgemaakte kinderkleding

Vind jij het ook niet leuk als alle vrienden van je kind in dezelfde kinderkleding lopen? Je wilt graag dat iedereen gelijk kan zien dat jouw kind uniek is, een eigen persoonlijkheid heeft.

Maar hoe doe je dat dan? Je wilt graag dat jou kind bijzondere unieke kinderkleding heeft dat helemaal bij hem/haar past. Waarvan andere ouders zeggen “Dat is leuk” en “Waar heb je dat gekocht” in plaats van “leuk he die kleding bij ……… (grote algemeen bekende keten)

De kinderkleding van B*unyk (be unique) is gewoon net een beetje anders, net een andere modelletje, net een ander printje of kleurtje. Bij het uitzoeken van de stoffen wordt er rekening mee gehouden dat het aanpreekt bij de belevingswereld van je kind, en dat het niet bij een vluchtige trend hoort maar voor langere tijd leuk blijft.

Omdat het gaat om kleding voor kinderen vind ik het heel belangrijk dat het lekker zit en geschikt is om mee te spelen. Je kind moet zich helemaal prettig voelen in de kleding, is gelijk goed voor het zelfvertrouwen.

Betaalbare kinderkleding

Omdat ik heel begrijp dat ook jij je geld maar 1 keer kan uitgeven, en er wel hard voor moet werken, vind ik het heel belangrijk dat de kleding betaalbaar blijft. Zodat er zoveel mogelijk kinderen deze leuke en bijzondere kinderkleding kunnen dragen. Hoe ik dat doe? Eigenlijk is dat heel simpel. Doordat jullie de kleding rechtstreeks bij de mij, de maker van de kleding, kopen, zitten er geen extra personen tussen die ook geld hieraan willen verdienen.

 

Kom shoppen in het atelier-winkeltje in Arum

lees hier mijn blog